|
17 Ağustos Cuma Bursa Altili Yorumlarim
1.AYAK: Son yarınşındaki ikinciliği ile dikkat çeken Yılmazer(5) favorim.Tam mesafesinde koşacak olan Babasalim(2) çıktığı gibi bitirebilir.Bu atlara rakip yazmak isteyenler kalite safkan Bilgiç(3) dikkate alsınlar
2.AYAK: İlk kez koşacak taylar arasında gerçekten yorum yapmak zor ama Haroğlu(1),Hold ON(2),Napa Valley(3),Samir Abujamra(4) ve Stamen(6) i birbirlerinden ayıramadım yarış bu beş safkan arasında geçecek diye düşünüyorum.
3.AYAK: 4 Yukarı ingilizlere ait bu zor koşuda İçkale(11) benim favorim.Bir türlü kazanamayan Beykız(3) bu sefer şeytanın bacağını kırabilir.Bu ayaktaki sürprizim ise Düşperisi(4) bu iki atın kötü koşması halinde devreye girebilir.
4.AYAK: 3 Yukarı ingilizlerin YUNUS EMRE koşusunda ben önceliği seri sitili ile Delfina(6) ya veriyorum.rakip olarakta Heart To Heart(3) ve Laluv(4) bu üç atın dışına çıkacağına inanmıyorum
5.AYAK:Hazırlıklarında gözdolduran Mahmut Çelebi(2) Benim bugünkü bankomdur
6.AYAK: Kazandığı koşu ardında formunu muhafaza eden Caruso(5) benim favorimdir.Scootr(8) favorinin ciddi rakipleridir.Sürpriz arayanlar Golden Life(9)
Doktor Giz(4) ve Black Storm(10) değerlersinder .
|